Palattuani pitkältä lauantaiaamuiselta metsäkävelyltä - silti ennen kunnon heittäytymistä vapaan viikonlopun viettoon - päätin avata meille metablogisteille sivupohjan. Nyt meillä on siis oma pieni palstamme blogikartalla. Valitsin Vuodatuksen, koska tänne tuntui olevan helppo luoda useamman kirjoittajan blogi. Kovin kauniita tai värikkäitä valmispohjia ei tarjolla valitettavasti ollut.

Mietin, että teemamme blogi on paitsi mielenkiintoinen, myös hyvin tervetullut ilmiö: perinteinen päiväkirja (kansien välissä tai tiedostona tietokoneella) toki tarjoaa kirjoittajalle hyvän kuuntelijan, mutta ei sitä vertaistukea ja hyväksytyksi tulemisen tunnetta, mihin blogimaailmassa on mahdollisuus. Huomaan muutenkin lähestyväni tätä blogi-aihetta paljolti siitä näkökulmasta, miten blogi vaikuttaa kasvuikäiseen hyvässä ja pahassa.

Nyt on aika sulkea tietokone, sillä keittiöstä kantautuu herkullinen ruoan tuoksu. Minulla on vielä kaksi linkeistämme selaamatta läpi: palaan niiden pariin maanantaina ja toivon että herättävät ajatuksia. Ryhmätyömme tarkan aiheen lukkoon lyöminen on varmaan alkuviikosta myös ajankohtaista. :)

Sanna